Transformoni të Ardhmen Tuaj në Pasuri të Paluajtshme me Zgjidhje Fintech

Po kërkoni mundësinë më të mirë të investimit në pasuri të paluajtshme në Shqipëri? CapitalPoint është këtu për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja me mundësi ekskluzive dhe ekspertizë. Mos e humbisni këtë mundësi për të cuar portofolin tuaj të pasurive të paluajtshme në një tjetër nivel me CapitalPoint.

KUSH JEMI NE

Rreth Nesh.

CapitalPoint është një kompani e pasurive të paluajtshme që është specializuar në lehtësimin e investimeve të larta në tregun shqiptar, duke përfshirë blerje të mëdha të apartamenteve, tokë për zhvillim, dhe krijimin e resorteve dhe pronave luksoze. Ekipi ynë i ekspertëve ofron një gamë shërbimesh për të thjeshtuar procesin e investimit dhe për të ndihmuar investitorët në tejkalimin e sfidave ligjore. Përveç monedhës tradicionale, ne pranojmë gjithashtu pagesa në kriptovaluta, duke u ofruar investitorëve opsione të sigurta dhe të përshtatshme për të investuar në pasuri të paluajtshme në Shqipëri.

ÇFARË BËJMË NE

Dedikim për Përsosmëri

Ne ofrojmë një gamë shërbimesh të ofruara nga një ekip profesionistësh të përvojshëm dhe të njohur. Besoni tek ne për të arritur rezultate të jashtëzakonshme.

Investime në Prona të Paluajtshme

Kërkimi dhe blerja e pronës: Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni pronën perfekte për të investuar në...

Investime Parandërtimore

Investimet parandërtimit ofrojnë një mundësi unike për investitorët që të hyjnë në treg në fazat fillestare të një projekti...

Partner Strategjik në Projekt

Zhvillimi i partneritetit: Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni partnerët e duhur për...

Këmbim Kripto/Fiat

Në CapitalPoint, ne kuptojmë se investimi në kriptomonedha mund të jetë një proces i ndërlikuar dhe...

Platformë Tregtimi

Në CapitalPoint, Platforma jonë e Tregtisë është projektuar për të përmbushur nevojat e...

Pagesa Ndërkufitare

Në CapitalPoint, shërbimi ynë për Pagesat Ndërkufitare është dizajnuar për të revolucionarizuar...

Image
BASHKOHU ME NE

Partner me CapitalPoint


Në CapitalPoint, ne jemi gjithmonë në kërkim të zgjerojmë rrjetin tonë të zhvilluesve dhe kontraktorëve partnerë. Ne besojmë se duke punuar së bashku, mund të krijojmë vlera edhe më të mëdha për klientët tanë dhe të arrijmë sukses edhe më të madh në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme.

Ne ofrojmë një sërë përfitimesh për zhvilluesit partnerë, duke përfshirë aksesin në rrjetin tonë të gjerë të investitorëve, mbështetjen me çështjet ligjore dhe rregullatore dhe ndihmën me marketingun dhe promovimin e projekteve tuaja. Përveç kësaj, ne kemi një ekip profesionistësh me përvojë, të cilët mund të ofrojnë udhëzime dhe mbështetje gjatë gjithë procesit të zhvillimit, duke siguruar që projektet tuaja të përfundojnë në kohë dhe brenda buxhetit.

Duke bashkëpunuar me CapitalPoint, ju mund të shfrytëzoni ekspertizën dhe burimet tona për ta çuar biznesin tuaj të zhvillimit të pasurive të paluajtshme në lartësi të reja. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë se si mund të punojmë së bashku për të arritur sukses në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme.

SI FUNKSIONON

Menaxhimi i Procesit në CapitalPoint

Në CapitalPoint, ne kemi përmirësuar metodat tona për të ofruar procese të pandërprera, inovative të menaxhimit për të siguruar që udhëtimi juaj i investimit të jetë një udhëtim i qetë nga fillimi në fund. Këtu është një paraqitje e shkurtër e qasjes sonë me pesë hapa.

01

Mbledhja e informacionit

Ne mbledhim detaje thelbësore për të kuptuar nevojat dhe qëllimet tuaja të investimit.

02

Planifikimi

Bazuar në profilin tuaj unik, ne hartojmë një plan strategjik investimi.

03

Caktimi

Një ekip i dedikuar është ndarë për të menaxhuar projektin tuaj, duke siguruar komunikim efikas.

04

Ekzekutimi

Ne e vendosëm planin në veprim, duke ndjekur udhëzime strikte dhe afate kohore për saktësi.

05

Vazhdimësia

Angazhimi ynë vazhdon pas investimit, me analiza të vazhdueshme të tendencave të tregut dhe rishikime të portofolit.

MË TË MË TË MIRA NË ÇFARË BËJMË

Ekipi i Ekspertëve

Image

Brandan Mativi

Council & Co-founder

Ekspert në financë, ligj, dhe biznes ndërkomb...

Image

Ilda Zaloshnja

CEO & CO-FOUNDER

Eksperte ne Real Estate me 15 vite experience...

LAJME ARTIKUJ

Lajmet e Fundit

Çdo javë, ne nxjerrim informacion mbi investimet më premtuese në treg në pasuri të paluajtshme.

PROJEKTET TONA

Një Sintezë e Ekspertizës dhe Vizionit

Eksploroni zgjedhjen tonë të kuruar të projekteve prestigjioze, secila një far prej luksi dhe inovacioni, të krijuara nga një ekip ekspertësh të dedikuar për të riformësuar peizazhin e patundshmërisë shqiptare. Zbuloni mundësitë e investimit që ju presin.

DERGO NJE MESAZH

Le te bisedojme?

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.