ÇFARË BËJMË NE

Partnership ne Projekt dhe Sherbime Menaxhimi per Investitoret ne Pronat te Paluajtshme

Në CapitalPoint, ne e kuptojmë se investimi në pasuri të paluajtshme mund të jetë një proces kompleks dhe që kërkon kohë. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë shërbime të partneritetit strategjik të projektit dhe menaxhimit për të ndihmuar klientët tanë të lundrojnë në procesin e investimit dhe të sigurojnë që projektet e tyre të përfundojnë me sukses.

Shërbimet tona të partneritetit strategjik të projektit dhe menaxhimit përfshijnë:

 • Zhvillimi i partneritetit: Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni partnerët e duhur për projektet tuaja të investimeve në pasuri të paluajtshme, pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për zhvillues, ndërtues ose profesionistë të tjerë të industrisë. Ne kemi një kuptim të thellë të tregut shqiptar të pasurive të paluajtshme dhe mund t'ju ndihmojmë të identifikoni partnerët më të mirë për nevojat tuaja specifike.
 • Menaxhim Projekti: Pasi të keni bërë partneritet me profesionistët e duhur, ne mund t'ju ndihmojmë të menaxhoni projektin tuaj nga fillimi në fund. Kjo përfshin trajtimin e planifikimit, buxhetimit dhe planifikimit të projektit, si dhe koordinimin me partnerët dhe kontraktorët për të siguruar që projekti të përfundojë në kohë dhe brenda buxhetit.
 • Mbështetje Ligjore: Investimi në një treg të huaj mund të jetë sfidues, veçanërisht kur bëhet fjalë për navigimin e ligjeve dhe rregulloreve lokale. Ekipi ynë i ekspertëve mund t'ju ndihmojë të kuptoni kërkesat ligjore për projektin tuaj dhe të siguroheni që jeni në përputhje me të gjitha ligjet përkatëse.
 • Menaxhimi i Investimeve: Ne mund t'ju ndihmojmë të menaxhoni investimin tuaj për t'u siguruar që ai po funksionon në mënyrën më të mirë. Kjo mund të përfshijë menaxhimin e qirave, trajtimin e mirëmbajtjes së pronës dhe më shumë.

Duke bashkëpunuar me CapitalPoint, mund të qendroni rehat duke ditur që projekti juaj i investimeve është në duart e njerëzve me përvojë.

Partnership dhe Menaxhim Projekti

Bashkohu me ne per sherbime menaxhimi te projektit.

Sherbime
 • Zhvillimi i Partneritetit
 • Menaxhim i Projektit
 • Mbështetje Ligjore
 • Menaxhimi i Investimeve
DERGO NJE MESAZH

Kontaktoni

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

  Capitalpoint

  Kompania Lidere Shqiptare e Investimeve ne pasuri te paluajtshme