Kapital Njerëzor

Fuqizimi i ekipit tonë për të drejtuar inovacionin dhe për të ofruar zgjidhje të jashtëzakonshme në sektorin e pasurive të paluajtshme.

Aktiviteti Kryesor i Biznesit

Duke u fokusuar në pasuritë e paluajtshme dhe financat teknologjike, ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për sukses në treg.

Performancë

Tejkalojmë pritjet përmes planifikimit dhe ekzekutimit të detajuar në ndërmarrjet e pasurive të paluajtshme dhe financiare.

ZONAT TONA TË EXPERTIZËS

Ekselencë në Shërbime

Ne jemi liderë në ofrimin e shërbimeve konsulente me një sërë teknologjish të avancuara dhe një ekip profesionistësh të përvojshëm dhe të njohur. Këto janë disa opsione që mund të ofrojmë.

Investime në Prona të Paluajtshme

Kërkimi dhe blerja e pronës: Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni pronën perfekte për të investuar në...

Investime Parandërtimore

Investimet parandërtimit ofrojnë një mundësi unike për investitorët që të hyjnë në treg në fazat fillestare të një projekti...

Partner Strategjik në Projekt

Zhvillimi i partneritetit: Ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni partnerët e duhur për...

Këmbim Kripto/Fiat

Në CapitalPoint, ne kuptojmë se investimi në kriptomonedha mund të jetë një proces i ndërlikuar dhe...

Platformë Tregtimi

Në CapitalPoint, Platforma jonë e Tregtisë është projektuar për të përmbushur nevojat e...

Pagesa Ndërkufitare

Në CapitalPoint, shërbimi ynë për Pagesat Ndërkufitare është dizajnuar për të revolucionarizuar...

DERGO NJE MESAZH

Le te bisedojme?

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.