ÇFARË BËJMË NE

Pagesat Globale më të Lehta me CapitalPoint

Në CapitalPoint, ne ofrojmë një platformë pagesash ndërkufitare për t'i ndihmuar klientët tanë të bëjnë dhe të marrin pagesa me lehtësi dhe siguri përtej kufijve ndërkombëtarë. Platforma jonë është plotësisht e licencuar dhe e rregulluar, kështu që ju mund të na besoni për t'ju ofruar një mjedis të sigurt për pagesat tuaja ndërkufitare.

Platforma jonë e pagesave ndërkufitare përfshin:

  • Një gamë e gjerë monedhash të mbështetura: Ne mbështesim një sërë monedhash, duke përfshirë dollarin amerikan, euron, lekun shqiptar etj.
  • Tarifa të ulëta: Ne ofrojmë tarifa konkurruese për shërbimet tona të pagesave ndërkufitare, duke e bërë më të përballueshme për ju kryerjen dhe marrjen e pagesave ndërkombëtarisht.
  • Transaksione të shpejta dhe efikase: Platforma jonë është krijuar për shpejtësi dhe efikasitet, kështu që ju mund të kryeni dhe merrni pagesa shpejt dhe me lehtësi.
  • Siguri dhe mbrojtje: Ne e marrim seriozisht sigurinë dhe ofrojmë një sërë masash për të mbrojtur transaksionet tuaja dhe informacionin tuaj personal.

Pavarësisht nëse je një sipermarrës që kërkon të kryejë pagesa ndërkombëtarë ose një individ që dërgon para te familja dhe miqtë jashtë shtetit, platforma jonë e pagesave ndërkufitare mund t'ju ndihmojë të bëni dhe të merrni me lehtësi dhe siguri pagesa përtej kufijve ndërkombëtarë. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë.

DERGO NJE MESAZH

Kontaktoni

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

    Capitalpoint

    Kompania Lidere Shqiptare e Investimeve ne pasuri te paluajtshme