NJË HISTORI SUKSES

Kush Jemi Ne

CapitalPoint është një firmë pioniere në investime të pasurive të paluajtshme në Shqipëri, e përkushtuar për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme në blerjen e pronave, investimet para ndërtimore, dhe partneritetet strategjike të projekteve. Ne specializohemi në ndërmarrje të pasurive të paluajtshme të segmentit të lartë dhe jemi të zotët në menaxhimin e kompleksitetit të tregut Shqiptar.

Ekspertiza jonë zgjerohet në shkëmbimin e licencuar të kriptomonedhave dhe platformat e pagesave ndërkufitare, duke ofruar një qasje moderne ndaj investimeve. Me një angazhim për hetimin e aseteve dixhitale dhe menaxhimin e riskut, ne përqafuajmë inovacionin në të gjitha aspektet e biznesit tonë, duke siguruar një përvojë pa probleme për investitorët tanë. Në CapitalPoint, ne kombinojmë njohuritë lokale me standardet globale, duke na bërë partnerin e besuar në investimet në pasuritë e paluajtshme në Shqipëri.

Vlerat Tona

CapitalPoint themelohet mbi shtyllat e inovacionit, integritetit dhe ndikimit në komunitet. Ne synojmë të udhëheqim me zgjidhje kreative në sektorin e pasurive të paluajtshme, të ruajmë praktikat etike dhe të ndikojmë pozitivisht në komunitetet me të cilat angazhohemi. Këto vlera janë themeli i qasjes sonë, duke formësuar një rrugëtim drejt të ardhmes në tregun e pasurive të paluajtshme shqiptare.

B. Mativi

CFARE PO BEJME

Rezultatet në Numra

Qëllimi ynë është të tejkalojmë pritshmëritë duke ofruar punën më të mirë të mundshme.

35

Projektet e Përfunduara

18

Partneritetet e Krijuara

7600

Klientët

28

Shtetet e Shërbyera

SHTRIRJA JONË

Kompania

Për gjysmë dekade, CapitalPoint është specializuar në investimet e pasurive të paluajtshme të segmentit të lartë, shërbimet e shkëmbimit të kriptomonedhave dhe lehtësimin e transaksioneve financiare ndërkufitare për një klientelë të përzgjedhur.

E lidhur ngushtë me vlerat e qëndrueshme dhe një histori të realizimit me integritet, duke pasqyruar një respekt të thellë për trashëgiminë tonë,

Sigurimi i investimeve me strategji të kujdesshme dhe një qasje proaktive ndaj menaxhimit të riskut.

Përqafimi i teknologjive progresive për të riformatuar peizazhin e investimeve bashkëkohore në pasuritë e paluajtshme.

Rritja e një ekipi ku njohuria e përvojës takon njohurinë strategjike për të lundruar nëpër kompleksitetin e tregut.

Image