ÇFARË BËJMË NE

Zhbllokoni fuqinë e Investimit të Hershëm

Në CapitalPoint, ne jemi të specializuar në lehtësimin e investimeve para ndërtimit në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme. Ekipi ynë i ekspertëve ka një kuptim të thellë të tregut vendas dhe mund t'ju ndihmojë të identifikoni mundësitë më të mira të investimeve parandërtimore. Ne punojmë ngushtë me zhvilluesit, ndërtuesit dhe profesionistë të tjerë të industrisë për të identifikuar pronat që kanë potencial për kthime të forta nga investimi.

Shërbimet tona në Investime Parandërtimore përfshijnë:

 • Kërkimi dhe blerja e pronës: Ne kemi një kuptim të thellë të tregut shqiptar të pasurive të paluajtshme dhe mund t'ju ndihmojmë të gjeni pronën perfekte të parandërtimit për të investuar.

 • Analiza dhe Vlerësimi i Investimeve: Është thelbësore të kuptoni kthimin e mundshëm të investimit përpara se të bëni një blerje. Ne ofrojmë shërbime analize dhe vlerësimi për t'ju ndihmuar të merrni vendime të informuara në lidhje me investimet tuaja para ndërtimit.

 • Mbështetje Ligjore: Investimi në një treg të huaj mund të jetë kompleks, veçanërisht kur bëhet fjalë për navigimin e ligjeve dhe rregulloreve lokale. Ekipi ynë i ekspertëve është këtu për t'ju ndihmuar të kuptoni kërkesat ligjore për të investuar në prona të paluajtshme shqiptare dhe të garantoni pajtueshmërinë.

 • Menaxhimi i Investimeve: Pasi të keni investuar në një pronë parandërtimi, ne mund t'ju ndihmojmë ta menaxhoni atë për të siguruar performancë optimale. Kjo përfshin menaxhimin e qirave, trajtimin e mirëmbajtjes së pronës dhe më shumë.

Në CapitalPoint, ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre të investimit në pasuri të paluajtshme. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth Shërbimeve tona të Investimeve Parandërtimore dhe të filloni të realizoni potencialin tuaj si investues.

Investime Parandërtimore

Hyni në fazën fillestare te investime në parandërtim.

Sherbime
 • Kërkimi dhe blerja e pronës
 • Analiza dhe vlerësimi i investimeve
 • Mbështetje Ligjore
 • Menaxhimi i Investimeve
DERGO NJE MESAZH

Kontaktoni

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

  Capitalpoint

  Kompania Lidere Shqiptare e Investimeve ne pasuri te paluajtshme