ÇFARË BËJMË NE

Maksimizo Investime në Prona të Paluajtshme

CapitalPoint është kompania kryesore e investimeve në pasuri të paluajtshme në Shqipëri, që ofron një sërë shërbimesh për të ndihmuar investitorët të arrijnë qëllimet e tyre. Shërbimet tona përfshijnë:

 • Kërkimi dhe blerja e pronës: Ne kemi një njohuri të thellë të tregut të pasurive të paluajtshme në Shqipëri dhe mund të ju ndihmojmë të gjeni pronën ideale për investim, përfshirë projekte të mëdha, blerje masive të apartamenteve dhe parcele toke.
 • Analiza dhe vlerësimi i investimeve: Është thelbësore të kuptoni kthimin e mundshëm të investimit përpara se të bëni një blerje. Ne ofrojmë shërbime analize dhe vlerësimi për t'ju ndihmuar të merrni vendime të informuara.
 • Mbështetje Ligjore: Investimi në një treg të huaj mund të jetë kompleks, veçanërisht kur bëhet fjalë për navigimin e ligjeve dhe rregulloreve lokale. Ekipi ynë i ekspertëve është këtu për t'ju ndihmuar të kuptoni kërkesat ligjore për të investuar në prona të paluajtshme shqiptare dhe të garantoni pajtueshmërinë.
 • Menaxhimi i Investimeve: Pasi të keni investuar në një pronë, ne mund t'ju ndihmojmë ta menaxhoni atë për të siguruar performancë optimale. Kjo përfshin menaxhimin e qirave, trajtimin e mirëmbajtjes së pronës dhe më shumë.
 • Investimet parandertimore: Ne jemi të specializuar në lehtësimin e investimeve parandërtimore në tregun shqiptar të pasurive të paluajtshme, duke ndihmuar investitorët të bëhen pjesë e një projekti zhvillimi përpara përfundimit të ndërtimit.
 • Tokë për zhvillim diellor: Gjithashtu ofrojmë mundësi për investim në tokë për projekte të zhvillimit diellor në Shqipëri.

Në CapitalPoint, ne jemi të përkushtuar për të ndihmuar klientët tanë të arrijnë qëllimet e tyre të investimit në pasuri të paluajtshme. Na kontaktoni sot për të mësuar më shumë rreth shërbimeve tona dhe për të filluar të realizoni potencialin tuaj si investues.

Investime në Prona të Paluajtshme

Investoni në prona të paluajtshme shqiptare për fitime të forta dhe mbështetje eksperte nga CapitalPoint.

Sherbime
 • Kërkimi dhe blerja e pronës
 • Analiza dhe vlerësimi i investimeve
 • Mbështetje Ligjore
 • Menaxhimi i Investimeve
 • Investimet Parandërtimore
 • Tokë për zhvillim diellor
DERGO NJE MESAZH

Kontaktoni

Ne do t'i përgjigjemi mesazhit tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

  Capitalpoint

  Kompania Lidere Shqiptare e Investimeve ne pasuri te paluajtshme